Vedligeholdelseschef

Har du stort teknisk indblik og trives du med spændende udfordringer?


Som vedligeholdelseschef bliver du og dit team på 4 kolleger ansvarlige for vedligehold af alt teknisk udstyr på og omkring jernstøberiet Ferrodan i Skjern - i særdeleshed de automatiske støbeliner som er nerven i produktionen, samt øvrigt produktionsudstyr (robotter, slibe-/renseanlæg, CNC-maskiner etc.).

Det tekniske team udfører alle former for reparationer og vedligehold på fabrikken, eller sørger for der er dygtige samarbejdspartnere, som kan udføre det. Du har en bred teknisk indsigt, der gør dig i stand til at vælge og udfordre eksterne parter.

Som en væsentlig del af den generelle driftssikkerhed, skal der udarbejdes systematiske vedligeholdes planer, der sørger for høj oppetid. Derudover skal du sætte en ære i, at der altid er et højt niveau af renhold på bygninger og anlæg. Jobbet fordrer en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstider, da driften kører på flere skift.

Vi forventer

  • At du besidder et højt teknisk indblik
  • At du har en struktureret tilgang til opgaver – selv i et til tider hektisk hands-on miljø
  • At du er en god leder profil, der kan tage beslutninger
  • At du har stærke analytiske evner og forstår at omsætte data til handlinger
  • At du er hurtig til at gennemskue problemstillinger og opstille action planer herefter
  • At du er en habil bruger af IT
  • At du har gode sproglige kompetencer - dansk og engelsk i skrift og tale

    Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har anvendt dine evner inden for teknik og vedligehold. Du har et praktisk og teoretisk niveau, der gør dig i stand til at analysere og gennemskue komplekse områder. Din baggrund kan f.eks. være som maskinmester, automations tekniker, PTA ingeniør eller tilsvarende, hvor du gennem flere år har tillært dig stor viden om komplekse anlæg.

 

Er dette jobbet noget for dig? Send din ansøgning og dit CV til ft@ipl.dk hurtigst muligt. (Skriv venligst "vedligeholdelseschef" i emnefeltet)

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Pedersen på 2096 1799.

Start: Snarest muligt